Djali më "problematik" se babai

228

Cristiano Ronaldo po i shijon maksimalisht ditët e pushimit në Ibiza.

Por, i vetmi që po i krijon “shqetësim” është djali i tij.

Vogëlushi është mjaft aktiv dhe duket se e adhuron ujin.

Përveç kërcimeve nga jahti, ai ka “fluturuar” së bashku me një instruktor.

Kurse, Ronaldo po pushon, duke i mbajtur sytë gjithmonë tek djali i tij.