Dizajn i ri dhe rikthim i ngjyrës rozë, Adidas habit me fanellën e re të Juventusit

Bindjet sa po vijnë e po shtohen më shumë, se në sezonin tjetër, Juventusi do të ketë një fanellë pa vijat e gjata klasike.

Është faqja “Footy Headlines”, e cila shpesh herë ka zbuluar fanellat e sakta të ekipeve, që ka publikuar ditën e sotme, disa modele, se si priten të jenë sezonin tjetër fanellat e Juves.

C_29_fotogallery_1025235__ImageGallery__imageGalleryItem_1_image

Uniforma e bardhezinjve duket e ndarë në dy gjysma, bardhë dhe zi, me një vijë rozë në mes, ndërkohë që nga mbrapa pjesa më e madhe parashikohet të jetë e zezë.

C_29_fotogallery_1025235__ImageGallery__imageGalleryItem_4_image

Ndërkohë, priten që fanellat e tjera të jenë me ngjyrë të kuqe dhe bojëqielli.

C_29_fotogallery_1025235__ImageGallery__imageGalleryItem_3_imageC_29_fotogallery_1025235__ImageGallery__imageGalleryItem_2_image   C_29_fotogallery_1025235__ImageGallery__imageGalleryItem_5_imageC_29_fotogallery_1025235__ImageGallery__imageGalleryItem_7_image C_29_fotogallery_1025235__ImageGallery__imageGalleryItem_6_image