Disiplina dënon Drenicën me mijëra euro

1181

Komisioni Disiplinor ka marrë vendim për lëshimin e organizimit nga Drenica në ndeshjen ndaj Besës, shkruan Gazetasheshi.com

Klubi nga Skënderaji është dënuar me të holla në shumë prej 1000 euro.

V E N D I M E

KF “Drenica”; në procedurë të iniciuar disiplinore nga Komisioni i Garave, për lëshim në organizim të ndeshjes Drenica –Besa, zhvilluar me 25.02.2021 në terrenin më bari sintetik në Drenas. Raportet zyrtare (pas përfundimit të ndeshjes, persona të paautorizuar futen në fushën e lojës dhe lokalet zyrtare duke shkaktuar tensione të panevojshme). Bazuar në nenin 52 pika 1 H dhe neni 10 paragrafi 1 pika D, të Rregullores disiplinore;

DENOHET me të holla në shumë prej 1000 euro . Afati i pagesës së dënimit të shqiptuar është 8 ditë nga data kur vendimi bëhet i plotfuqishëm. (Rregullorja disiplinore neni 11 paragrafi 1).

/GazetaSheshi/