Dieta shtatëditore per te humbur shtate kilogram

Dieta shtatëditore ju mundëson që të ngopeni me lloje të caktuara të ushqimit në ditë të caktuara. Duke ju falenderuar kësaj diete, trupi i largon toksidet dhe i shkrin kilogramet.

Nëse i përmbaheni regullave të kësaj diete ju për 7 ditë do të humbni 7 kilogram.

PLANI I DIETËS

E hënë: Hani sa më shumë pemë dhe pini lëng të pemëve. Pema e ndaluar është vetëm bananja.

E martë: Konsumoni vetëm perime dhe supa prej perimeve

E mërkurë: Gjatë kësaj dite kombinoni ushqimet e dy ditëve të kaluara (pemë, perime, supa të perimeve dhe lëngje ).

E enjte: Konsumoni 5 banane dhe pini 5 gota qumsht. Disa verzione të kësaj diete rekomandojnë të konsumoni 8 banane të kombinuara me 4 gota qumsht.

E premte: Konsumoni 3 copa mish në zgarë ( 85g të pulës, 85g të lopës dhe 85g peshk). Mishin kombinojeni me një sasi të madhe të perimeve tëë gjelbërta.

E shtunë: Konsumoni 150g mish pule, sallata të gjelbërta dhe 1kg perime.

E diel : Rekomandohet të hani vetëm pemë dhe perime.

CILI ËSHTË EFEKTI?
Dieta shtatëditore është dietë e ashpër dhe nuk është e balansuar. Për atë shkak trupi lodhet dhe ndjeheni pa energji.