Dhëndri merr nusen bashkë me 30 motorristë

207

Sezoni i verës është sezoni i dasmave por tashmë sezoni i dasmave po shëndërrohet çdo ditë e më shumë në një spektakël ku “gara” qëndron tek dasma më e veçantë.

Një dasmë e tillë është organizuar sot në Tiranë kur dhëndri dhe shokët e tij kanë dhënë një spektakël për kalimimtarët e rastësishëm si dhe për nusen dhe dasmorët.

Dhëndri dhe shoqëria e tij kanë vendosur të marrin nusen me 30 motorrë të cilët kanë pushtuar rrugët e kryeqytetit.