Dënime të ashpëra në javën e 22-të, FBK publikon emrat e të dënuarve

236

Komisioni i Garave në kuadër të FBK-së, ka marrë vendim për sjelljet jo-sportive në javën e 22-të të Superligës së Kosovës në basketboll.

Ndëshkimi me gabim teknik (GT) i ka kushtuar lojtarit të Rahovecit, Edmond Kryeziut, gjobë prej 100 euro. E për gabim teknik e ka pësuar edhe Samir Zekiqi, i cili shuma që ka pësuar është 100 euro, shkruan Gazetasheshi.com

Ndërsa, pa pësuar dënim nuk shpëtuar as zyrtari i klubit Ylli, Egon Fetiu, i cili ka marrë gjobë prej 500 euro.

Vendime:

1.Edmond Kryeziu ( Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

2.Samir Zekiqi (Golden Eagle Ylli ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

3.Egzon Fetiu (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 16.1 dhe 50.2.1 denohet me 500 euro.

/GazetaSheshi/