Delegohen gjyqtarët për javën hapëse në Ligën e Dytë

594

Janë deleguar edhe gjyqtarët për ndeshjet në Ligën e Dytë, takime që do të jenë hapëse për sezonin e ri pranveror, shkruan Gazetasheshi.com

Në ndeshjen e ditës së shtune në mes Fushë Kosovës dhe Dukagjinit, ‘bilbili’ kryesor i është besuar Eduard Aliaj me asistentët Arber Qoqaj dhe Besart Osmani.

Ndërsa në ndeshjen më interesante të javës që do të zhvillohet në mes Vëllazërisë dhe Bashkimit, gjyqtari kryesor pritet të jetë Fitim Sadriu me asistentët Antigon Rexhepi dhe Valmir Beqa

Më poshtë mund t’i mësoni edhe delegimet e plota për këtë javë:

27.02.2021

Fushë Kosova – Dukagjini, e shtunë, 13:00, Fushë Kosovë
Gjyqtarë: Eduard Aliaj, Arber Qoqaj, Besart Osmani

Behari – Galaksia, e shtunë, 13:00, Vitomiricë
Gjyqtarë:Taulant Haxhimustafa, Arben Danuza, Leke Saraqini

28.02.2021

Vëllazeria – Bashkimi, e diel, 13:00, Prizren
Gjyqtarë:Fitim Sadriu, Antigon Rexhepi, Valmir Beqa

Rilindja – Sharri, e diel, 13:00, Prishtinë
Gjyqtarë:Gzim Ibrahimi, Habib Murati, Burim Halili

Vjosa – Dushkaja, e diel, 13:00, Shtime
Gjyqtarë: Ersen Janovaliu, Fatbardh Rrahimi, Ramadan Bekteshi

Minatori – Lepenci, e diel, 13:00, Magure
Gjyqtarë: Belmin Jashareviq, Denis Nimani, Ilir Peci

Dardanët – Gjakova, e diel, 13:00, Gjakovë
Gjyqtarë: Pren Kabashi, Lirak Iberdemaj, Shaban Ademi

Rahoveci – Dardania, e diel, 13:00, Malishevë
Gjyqtarë: Granit Pacolli, Eris Sekiraqa, Albin Ajvazi

/GazetaSheshi/