Deklarata e ditës vjen nga Gani Sejdiu, ka fjalë të mëdha për Sami Sermaxhajn

Trajneri i Ballkanit, Gani Sejdiu ka vlerësuar lart paraardhësin e tij, Sami Sermaxhaj.

Javën e kaluar, Ballkani shkarkoi Sermaxhajn dhe në vend të tij solli Sejdiun.

Andaj, Sejdiu ka vetëm fjalë të mëdha për Sermaxhajn.

“Sami Sërmaxhaj e ka bërë një punë të madhe”, tha Gani Sejdiu në “Dueli Sportiv”.

“Përgatitja dhe gjendja fizike e lojtarëve të Ballkanit është puna e trajnerit Sami Sërmaxhaj”, vlerësoi Gani Sejdiu.

“Sa i përket skuadrës, Blendi Baftiu ka pasur një ndikim të madh këtë edicion, andaj shpresoj të kthehet sa më shpejtë”, shtoi Gani Sejdiu.