Datat e ndeshjeve gjysmëfinale në Champions League

210

Katër skuadrat gjysmëfinaliste në Ligën e Kampionëve kanë mësuar kundërshtarët e tyre.

Kështu Real Madrid do të përballet me Manchester Cityn, ndërsa Atletico Madrid me Bayern Munich.

Ndeshjet e para gjysmëfinale dot ë luhen më datën 26 dhe 27 prill, ndërsa ndeshjet kthyese më tre dhe katër maj.

26 prill Atletico – Bayern
27 prill City – Real

3 maj Real – City
4 maj Bayern – Atletico