Çfarë thuhet për meshkujt që postojnë shpesh selfie?

Selfiet kohët e fundit janë bërë shumë të shpeshta.
Një hulumtim nga Universiteti i Ohio ka studiuar 800 meshkuj dhe sjelljet e tyre shoqërore. Ata dolën në përfundimin që meshkujt që bënin shumë selfie, kanë më shumë mundësi të shkojnë drejt psikopatisë.
Këtyre meshkujve iu ishte kërkuar t’i përgjigjeshin disa pyetjeve të zakonshme, dhe përgjigjet e tyre përfshinin: narcisizëm dhe psikopati.
Këta meshkuj mendojnë se janë më të zgjuar, më të bukur dhe më të mirë se të tjerët. Problemi më i madh I tyre është se e vlerësojnë çdo gjë nga pamja e jashtme dhe në momentin e parë që zhgënjehen mund të përfundojnë me probleme mendore.