Çfarë mendojnë femrat gjatë seksit?

205

Shpeshherë në kokën e partneres tuaj kalojnë mendime të tjera që nuk kanë lidhje me seksin. Sado emocionues të jetë akti seksual, është e pamundur ta fikni trurin dhe të mos mendoni për asgjë.

Më poshtë janë 10 mendimet e tyre më të shpeshta:

 1. “A duket e dobët fytyra ime, të pasmet e mia, barku im?” 
  Në fakt ato e mendojnë këtë, por partneri i tyre me siguri nuk fokusohet në perceptimet e saj për veten sidomos kur janë duke admiruar pamjen dhe duke shijuar seksin.
 2. “Duhet ta caktoj një termin tek frizeri”
 3. “Pse ai duket sikur ka dhimbje?” 
  Shpesh femrat pyesin veten se pse ai e bën fytyrën ashtu, por në fakt as ai vete s’e di pse. Ndoshta mendon se po merret me ndonjë sport dhe jo me një zonjë të bukur si ju.
 4. “A po fle shumë herët me të?”
  Kjo pyetje i mundon shumë femrat sidomos kur kanë një marrëdhënie jo të qëndrueshme.
 5. “Po shpresoj qe nuk jane shitur ato çizmet”
  Ndoshta ato këpucë do ishin perfekte për këmbët tuaja, por do t’ju duhet të shkoni t’i merrni pas seksit.
 6. “Po më hahet nje picë”
  Fantazitë në lidhje me ushqimin janë gjithmonë të lejuara. Mirëpo kjo jo gjithmonë do të thotë se do ndalni aktin seksual për të ngrënë.
 7. A i mora pilulat sot?
  Nëse jo, ajo fillon mendon se çfarë masash i duhet të marrë për të mos rrezikuar një shtatzëni.
 8. Duket t’i shkruaj shefit
  Ndonjëherë ky mendim mund të marrë vetëm një minutë, e ndonjëherë mund të shkojë më gjatë. Ajo po planifikon që t’i dërgoj një email shefit më vonë, sapo të mbaroj maratona e seksit.