Capital T ka vjedhur këngën Capital T “Pare Pare”

293

Kënga ‘Pare Pare’ e Capital T, po arrin shumë sukses që nga lansimi, mirëpo fatkeqësisht ajo doli të jetë e vjedhur.

Kënga origjinale quhet “Blasé” dhe eshte nga French Montana. Capital T e ka përkthyer këtë këngë.

Me poshte jane dy video, njëra e Capital T dhe tjetra e Frenc Montana. Ngjashmerite mund t’i shihni vetë ngjajmshëri, shkruan Gazeta Express.