Bunjaki flet për portën: Neziri apo Kolshi?

289

Përzgjedhësi i Kosovës, Albert Bunjaku, është pyetur për zëvendësuesin e Samir Ujkanit, nëse FIFA nuk i jep lejën për të qëndruar në portë.

Bunjaku dha një përgjigje diplomatike.

“Unë besoj se Samir Ujkani do të jetë në portë dhe zgjedhja e dytë është sërish Samir Ujkani. Nuk mendoj për zgjedhje tjetër”, tha ai, shkruan Gazeta Olle.