Bukuritë e një fushe futbolli në Kosovë (FOTO)

Kika e Hogoshtit luan në Ligën e Parë dhe ka investuar në këtë fushë, duke krijuar një panoramë të këndshme sportive.

Kika e Hogoshtit pozicionohet ne poziten e 13 me 33 pikë ne zonën e barazhit , ku ndeshjet e fundit që do të mundohet ti ik kësaj pozite do ta zhvillojë kundër Fushe Kosovës .