Bruksel, ja identikiti i atentatorit të dytë në metro

108

Është shpërndarë identikiti i personit të dytë të filmuar në metronë e lagjes Maelbeek të Brukselit, bashkë me kamikazin Khalid El Bakraoui.

Bëhet fjalë për një person me një berretë ngjyrë të hapur, vetulla të trasha dhe fytyrë të gjatë.

Personi është kapur nga telekamerat e sigurisë dhe në pamjet e fundit transportonte një çantë të madhe.

ident1