Britney Spears më seksi se asnjëherë më parë

174

Pas një pazue njëmujore, Britney Spears është kthyer sërish në show në Las Vegas ku, për më shumë se 90 minuta, ka goditur me hitet e saj më të njohura masën në sallën e stërmbushur.

Ajo shkëlqeu me performancën e saj e poashtu edhe me veshjen. Kishte mbathur çizme deri mbi gju dhe një body me jakë të thellë V e cila tregonte dekoltenë e saj, dhe të shkurtër sa për ta treguar barkun e saj të fortë.