BMW Next Vision 100 – modeli i së ardhmes

114

BMW në përvjetorin e 100-të, po punon për të sjellë për të gjithë adhuruesit e tij. Koncepti i ri i krijuar është “Vision Next 100”, një kombinim midis stilit sport të Coupe dhe elegancës dinamike të një Sedan.

BMW Next Vision 100 është një makinë inteligjente që përmbush të gjitha nevojat e drejtuesit të tij. Përmes videos ju do të njihni disa nga detajet e këtij modeli dhe atë cfarë ai rezervon për të ardhmen.