Ballkani konfirmon largimin e 6 futbollistëve dhe 3 lojtarë shkojnë në huazim

Klubi Futbollistik “Ballkani” ka njoftuar edhe zyrtarisht për lojtarët e larguar deri më tani nga skuadra.

“Portokallezinjtë” përmes faqes zyrtare kanë njoftuar se me marrëveshje të dyanshme kanë ndërprerë bashkëpunimin me lojtarët si Armend Rugji, Liridon Fetahaj, Roni Gashi, Melos Bajrami, Armin Bosnjak, Leorant Marmullaku.

Gjithashtu, suharekasit kanë konfirmuar edhe huazimet e tre futbollistëve në skuadrat e Ligës së Parë.

Ky është njoftimi i plotë nga klubi suharekas: