Balaj­-Cikalleshi, me “profesion” të ri (Video)

116

Sokol Cikalleshi e Bekim Balaj nuk dinë vetëm të shënojnë gola, por edhe të gatuajnë…makarona.

https://www.facebook.com/Digitalb/videos/909878035776787/?permPage=1

Por, gatimi i tyre do të marrë vlerësimin e jurisë, e cila përbëhet nga dy shokët e tjerë të Kombëtares, Andi Lilës dhe Ansi Agollit.