As Arben Gashi nuk do të votojë per Thaçin

103

Tashmë ka ardhur në seancë deputeti i LDK-së Arben Gashi.

Ky deputet ka qenë kundër koalicionit të LDK-së me PDK-në dhe ka votuar kundër zgjedhjes së kryeministrit Isa Mustafa.

Ai tha se do të jetë në sallë por nuk do ta votojë Hashim Thaçin president.