Pasioni i Kryeziut për futboll, synon të kalojë kufijtë

22-vjeçarja për pak minuta tregoi për dashurinë që ka për këtë sport dhe për sfidat që kalon si futbolliste në Kosovë.

Ajo shtatë vjet luajti për Prishtinën, dy të tjera për Hajvalinë ndërsa tash është pjesë e Mitrovicës.