Arbëria, Ballkani dhe Llapi janë akomoduar në të njejtin hotel për fazën përgatitore

31

Hoteli, Melas Lara është bërë “shtëpi” për të gjitha skuadrat e Superligës.

Arbëria ishte e para që zbarkoi në Antalya, ndërsa atë e pasuan edhe Llapi dhe Ballkani, shkruan Gazeta Olle.

Të gjitha këto skuadra kanë zgjedhur të njejtin resort për të kryer fazën përgatitore.

Një nga arsyet se pse të tre këto skuadra kanë preferuar këtë hotel është edhe arsyeja se kompleksi posedon edhe fusha ndihmëse të futbollit.

Mesatarisht akomodimi për një natë/ për person kushton 76 euro.

Imazhi mund të përmbajë: 1 person, playing a sport, stadium dhe jashtë

*Në fotografinë e këtij lajmi shihet teksa Ballkani ushtron në njërën nga fushat e Arbëria në tjetrën.