Aksioni i Policisë dhe Doganës, në auto sallonet në rrugën Prishtinë-Ferizaj

200

Policia e Kosovës dhe Dogana e Kosovës, kanë ndërmarrë sot një aksion kundër auto salloneve.

Mediumi Lajmi.net ka mësuar se aksioni është duke u zhvilluar në auto sallonet përgjatë magjistrales Prishtinë-Ferizaj.

Daut Hoxha, zëdhënës i Policisë, e ka konfirmuar aksionin por nuk ka dhënë detaje më tepër.

“Policia e Kosovës në bashkëpunim me Doganën dhe ATK-në kanë ndërmarrë sot një operacion kontrolli në funksion të luftimit të dukurive negative dhe veprave penale që ndërlidhen edhe me evazion fiskal”, ka deklaruar Dauti.