Ahmed Dawabsha realizon ëndërrën, takon klubin dhe lojtarin e tij të preferuar (VIDEO)

136

Ahmed Dawabsha takoi sot Cristiano Roanldon. Ashtu siç raportuam gjatë ditës së djeshme, Ahmed Dawabsha, djaloshi palestinez i cili humbi prindërit e tij nga një sulm me bombë nga ekstremistët çifut, ka takuar sot lojtarin e tij të preferuar Cristiano Ronaldo, në një takim të organizuar nga vet klubi Madrilen.

Për më tepër ndiqeni videon:

https://www.youtube.com/watch?v=27V3WUDkrac