Adidas rikthen modelin e vjetër të këpucëve futbollistike (Foto)

166

Kompanitë e njohura të veshmbathjeve sportive kanë pushtuar tregun sportiv, deri sa për të ka menduar kompania e njohur “Adidas” që ka rikthyer një model të vjetër të këpucëve për të ngjallur nostalgjinë e tyre. Të njohura si “Copa Mundial SL”, ato kanë dalë tashmë në treg dhe me disa ndryshime të vetme do jenë të gatshme për sportistët, transmeton Gazeta Sheshi.

Më poshtë e keni këtë model të këpucëve:

adidas-copa-mundial-1 adidas-copa-mundial-2 adidas-copa-mundial-3