A është ky apartamenti më i çuditshëm që keni parë ndonjëherë?

121

Dizajneri i njohur Alex Hogrefe ka ideuar një plan tepër interesant duke ndërtuar shtëpinë e tij në mes të disa shkëmbinjve të mëdhenj, por që shtëpia e tij është krejtësisht e varur.

Megjithëse ende po punon me planin e tij, shtëpia ka filluar të duket përrallore.

236462

Në fakt ajo nuk është shtëpi e mirëfilltë, pasi më shumë duket si një apartament luksoz që ka përballë valët e detit.

236463
Apartamenti i tij ndodhet në bregun islandez në mes Atlantikut dhe Arktikut, dhe po ashtu ka pishinë gjigante në çati.

“Unë zgjodha një pamje për të rrëmbyer horizontin, por edhe për të dëgjuar shkëmbinjtë teksa goditen nga valët e detit”, është shprehur Alex.

236461
Edhe pse është aktualisht vetëm në fazën e projektimit, vendbanimi i tij modern do të jetë një vend unik ku çdo kush do e kalonte tërë jetën në të.