Top 12 të dashurat e Ronaldos (Foto)

170

Edhe pse është një ndër futbollistët më të mirë të dekadave të fundit, çuditërisht ylli portugez i Real Madrid, Cristiano Ronaldopërfiton më shumë jashtë stadiumeve se sa brënda tyre. Por kjo e ka një arsye, imazhi.

CR7, si te Manchester United ashtu edhe te Sporting Lisbona, ka patur disa të dashura ku disa prej tyre janë emra të njohur të showbizz­it. Kim Kardashian, Paris Hilton, Raffaella Fico dhe Imogen Thomas, janë disa prej të dashurave të portugezit.A të pengojnë kaq shumë të dashura e mbi të gjitha kaq të bukura? Në rastin e Ronaldos jo…

2d4d8fd6-4326-40a1-9cba-e2ad2a3c584b-1000-1000-1-000000

2dec4157-679a-4c0d-ade8-e45660bcd06c-1000-1000-1-000000

3d751532-d09e-4ff9-94f0-e1c2cdfc4ac4-1000-1000-1-000000

6a86a251-0d20-4191-82ef-be7fb8e8e9d2-1000-1000-1-000000

8a688061-6ae6-4ba3-be5b-e8ee67caa413-1000-1000-1-000000

9d7b9d0a-1cc7-497e-a0fa-a0a3f1331c2c-1000-1000-1-000000

28ec3da3-c161-4330-8e32-9091abb75bf7-1000-1000-1-000000

76deb733-a04c-43cd-b734-d3fc85907a6a-1000-1000-1-000000

481a0680-6ece-4b27-9ce6-3c34a1c01632-1000-1000-1-000000

4090baef-ec7a-47e0-aa61-ca61298ab49c-1000-1000-1-000000

ae8bb41b-1980-4a68-b077-7f6f8ce8178c-1000-1000-1-000000

f010abd0-7f73-44a9-a3f6-604c840c1aca-1000-1000-1-000000