9 picat për të cilat do keni dyshim ti hani apo ti ruani për kujtim

139

Domenico Crolla është një artist i njohur i cili për fat të madh e dëshiron sportin dhe në përgjithësi futbollin. Ai ka hapur një restaurant interesant në Glasgow dhe po krijon pica me figura të personaliteteve të ndryshme sportive.

Në vazhdim Gazeta Sheshi ua sjell disa prej tyre:

1. Gianluiggi Buffon.


2. Lionel Messi.


3. Andrea Pirlo.

https://www.instagram.com/p/-hyW-9ySG7/
4. Cristiano Ronaldo.

https://www.instagram.com/p/uuuXyzySAr/
5. David Beckham.

https://www.instagram.com/p/9jpci9ySG1/
6. Jose Bautista.


7. Michael Schumacher.


8. Floyd Mayweather.

https://www.instagram.com/p/2LNNgAySJm/


9. Seattle Seahawks.


BONUS: Ja si ndërton ai këto vepra arti:


/Gazeta Sheshi/