7 kuriozitete që duhet të dini para se të fluturoni me “RYANALDO” (video)

176

Aeroporti Ndërkombëtar i Madeiras në Poortugali do të riemërohet “Cristiano Ronaldo”, në nder të djalit plangprishës të qytetit. Kjo ka ardhur kryesisht edhe për shkak të rritjes së madhe të flotës “RYANALDO”, e cila bashkëpunon tashmë me kompani të tjera, të tilla si “Ryanair” për të marrë mbi qiellin e botës më shumë hapësirë… Pas udhëtimit në një nga fluturimet e saj komerciale me këtë kompani ajrore, para se të mund të merrni ndonjë surprizë, duhet t’ju paralajmërojmë për një seri faktesh të veçanta të “RYANALDO”.

1. Aty përdoret muzika goditëse e momentit.

2. Ka edhe “animes” me atë muzikë, çka do t’ju inkurajojë nga frika e të fluturuarit.

3. Nuk do të jetë një “hostesses”, ku shërbejnë pije, por juve nuk do t’ju bëjë asnjë vramendje kjo gjë.

4. Sigurisht, shampanjë ka për të gjithë.

5. Kur zbret nga aeroplani, mos u befasoni nëse ju kërkojnë autografe. Madje, edhe punonjësit e sigurisë.

6. Kur transferimi i udhëtarëve të bëhet me autobus për tek aeroplani, do të ketë muzikë “live” dhe valle të këndshme.

7. Ju mund të rezervoni një vend në kabinë, por duhet të llogaritni si fqinj Quaresma dhe kapriçiot e tij…