7 futbollistët që bënë tatuazhë emrat e fëmijëve të tyre

478

Nëse bota e sportit, para se të gjithash futbolli, ka një admirim të madh për tatuazhet, emrat e fëmijëve janë shndërruar në një opsion mjaft të mirë për shumë nga futbollistët. Emra të njohur të futbollistëve tashmë kanë vendosur të bëjnë një gjë të tillë.

Në vazhdim Gazeta Sheshi sjellë tatuazhet e 7 futbollistëve që kanë shkruar emrat e fëmijëve të tyre:

1. Dani Alves ka të shkruar në gjoks emrin e dy fëmijëve të tij: Daniel dhe Victoria.

1. Daniel Alves2. Victor Valdes ka të shkruar emrin e vazjës së parë në krahun e tij të djathtë: Dylan.

2.Victor Valdes3. Leo Messi nuk i ka mjaftuar emri i djalit të tij të madh Thiago, duke vizatuar gjithashtu edhe duart e tij të vogla.

3.Leo Messi4. Toni Kroos ka të shkruar emrin e djalit të tij Leon dhe ditën e tij të lindjes.

4.Toni Kroos5. Fernando Torres ka të shkruar emrin e vajzës së tij Nora.

5. Fernando Torres6. James gjithashtu ka të shkruar emrin e vazjës së tij.

 

BARRANQUILLA, SEPTIEMBRE 6 DE 2013 James Rodríguez, jugador de la Selección Colombia celebra la anotación conseguida ante Máximo Banguera de Ecuador, durante el partido en Metropolitano por la fecha 15 de las ekliminatorias munidalistas. FOTOS CARLOS CAPELLA/CEET Crédito: CEET Fotógrafo: CARLOS CAPELLA
7. David Beckahm është një rast më specifik, pasi ka të shkruar emrat e katër fëmijëve të tij, nënës dhe babait.

7. david beckahm/Gazeta Sheshi/