5-vjeçari shënon dhe sfidon Cristiano Ronaldon (Video)

155

Cristiano Ronaldo është sfiduar nga një fëmijë 5-vjeçar në Holandë, në realizimin dhe festimin e një goli.

https://www.youtube.com/watch?v=5UNlMC1bc4c