5 fanellat më të dështuara në Evropë (FOTO)

209

Në mesin e tyre ka edhe fanella që lënë për të dëshiruare sa i përket pamjes së jashtme dhe dizenjimit të tyre.

Mediat ndërkombëtare kanë bërë një renditje të 5 ekipeve me pamjen më të shëmtuar, të cilën mund ta zbuloni më lart.

5. Espanyol

247380

4. Rennais
247381

3. Montpellier
247382

2. Bordeaux
247383

1. CD Palencia
247384