26 marsi, data e protestave të radhës së opozitës

136

Krerët e partive opozitare, në konferencën e përbashkët për shtypit, te mbajtur sot, kane njoftuar se protesta e radhës me kërkesen per largimin e Qeverisë dhe anulimin e marreveshjevedo të mbahet më 26 mars në Sheshin Skënderbeu.

Limaj në këtë konferencë tha se zgjedhje te parakohshme do te ketë, pasi, sipas tij, ky regjim e ka shkelur Kushtetutën.