20 mbrojtësit më të vlerësuar në FIFA21

EA Sporti është gati të lëshojë versionin më të ri të lojës më të popullarizuar në botë.

FIFA21 pritet të jetë më e avancuara dhe me shumë risi e vlerësime.

Tashmë janë zbuluar emrat e 20 mbrojtësve më të fortë në këtë platformë të lojërave.

Mbrojtësi i Liverpoolit, Van Dijk, është më i vlerësuari me 90 pikë duke lënë mbrapa Ramosin dje Koulibalyn.

Më poshtë është lista e plotë e 20 mbrojtësve më të vlerësuar.