10 rastet kur Barça ka humbur miliona euro nga merkato e gabuar (FOTO)

171

Barcelona jo gjithmonë i ka menaxhuar mirë gjërat në merkato sa i përket blerjeve dhe shitjeve.

Katalanasit shitën Adrianon vetëm për 600 mijë euro, edhe pse lojtarin e kishte blerë për miliona euro. Dani Alves gjithashtu i kushtoi Barçës 32 milionë, por u largua si lojtar i lirë te Juventusit.

Gjithsesi ka edhe disa raste të tjera kur kampionët e Spanjës nuk janë treguar shumë trë zgjuar në transferime. Më poshtë keni një listë me 10 dështimet.

1. Zlatan Ibrahimovic (Blerë 87 milionë – shitur 24 milionë– humbje 63 milionë)
2. David Villa: (Blerë 40 milionë- shitur 5.1 milionë – humbje 34.9 milionë)
3. Dani Alves (Blerë 32 milionë – shitur 0– humbje 32 milionë)4. Alex Song (Blerë19 milionë – shitur 0 – humbje 19 milionë)
5. Henrique: (Blerë 16.5 milionë – shitur 0 – humbje 16.5 milionë)6.Alexander Hleb (Blerë 15 milionë 0- shtiur 0- humbje 15 milionë)
7. Keirrison (Blerë 14 milionë- shitur 0 – humbje 14 milionë)
8. Martin Caceres (Blerë 16.5 milionë – shitur 3.5 – humbje 13 milionë)9. Dmytro Chygrynskiy: (Blerë 25 milionë – shitur 15 – humbje 10 milionë)10. Adriano Correia (Blerë 9.5 milionë- shitur 600.000 – humbje 8.9 milionë)