​Përfundon seanca e Kuvendit, vazhdon më 15 mars

93

Seanca e Kuvendit të Kosovës e cila filloi me hedhje gazi dhe uji ka përfunduar para pak minutave.

Gjatë seancës e cila ka filluar rreth orës 11 janë miratuar një varg projektligjesh.

Këto projektligje kanë miratuar pa praninë e deputetëve të opozitës të cilët pasi kryen një varg veprimesh e kanë lëshuar seancën.

Vazhdimi i seancës së sotme do të jetë më 15 mars(të martën e ardhshme)./KosovaPress/