​BE nenshkruan marreveshje per liberalizim vizash me Perunë

226

Bashkimi Evropian, ne nje ceremoni te mbajtur sot ne Bruksel, ka nenshkruar marrëveshje për liberalizim vizash me Perunë.

Sipas marreveshjes, qytetaret e BE-se dhe ata te Peruse kane te drejte te udhetojne pa viza ne vendet e njera-tjetres, per periudhe qendrimi prej 90 ditesh pergjate nje periudhe prej 180 ditesh.