​10 futbollistët që nuk do t’i njihnit me flokë

Po t’i shihni sot dhe para disa vitesh nuk do të hiqni dot paralele, as emërues të përbashkët.

Në fakt, bëhet fjalë për të njëjtin person, sipas rastit, futbollist ose ish-futbollist, që në fillim të karrierës së tyre ishin me flokë, kurse sot tullacë.

Ndryshimi është aq drastik në këtë drejtim, sa, fjala vjen, Henry, Stam, Zidane apo Gravesen, saqë duken si persona të tjerë.

Zinedine Zidane

Fabien Barthes

Thierry Henry

Wesley Sneijder

Roberto Carlos

Henrik Larsson

Arjen Robben

Esteban Cambiaso

Jap Stam

Thomas Gravesen